Bazos.sk - Inzercia, inzeráty
... inzercia pre každého
Čo: PSČ (miesto): Okolie: km Cena od: - do:
Hlavná stránka > Služby > Ubytovanie > Inzerát č. 162435941

Chata Martina

- [10.3. 2024]
Zmazať/ Upraviť/ Topovať

Chata Martina - 1
Chata Martina - 2
Chata Martina - 3
Chata Martina - 4
Chata Martina - 5
Ďalšia
Chata Martina - 6
Chata Martina - 7
Chata Martina - 8
Chata Martina - 9
Chata Martina - 10
Chatu Martina tvoria dve samostatne stojace chaty, Martina A a Martina B, situované v podtatranskej obci Ždiar, v okrese Poprad. Táto lokalita je vyhľadávaná širokým okruhom dovolenkárov nielen kvôli výbornej dostupnosti našich veľhôr s pestrými turistickými možnosťami, ale aj vďaka výborným snehovým podmienkam lyžiarskych stredísk. Dovolenka v Tatrách je tým najlepším, čo môžete na Slovensku zažiť. Naše chaty Vám poskytnú nielen výbornú východiskovú polohu za turistickými atrakciami, ale aj komfortné zázemie v štýlových dreveničkách.

Každá z našich chát poskytuje celoročné ubytovanie pre maximálne 12 osôb vrátane prísteliek. Objekty sú totožné, každý sa prenajíma samostatne pre jednu skupinu. S radosťou u nás privítame rodinky s deťmi, turistov, cyklistov a všetkých aktívnych dovolenkárov.

Dennú časť oboch chát tvorí otvorený priestor na prízemí pozostávajúci z obývacej miestnosti a kuchyne. Tu je hosťom k dispozícii televízor s káblovým príjmom a internetom, krbová pec, CD / DVD prehrávač, rádio, spoločenské hry, jedálenské posedenie a nachádza sa tu aj vstup na terasu. Chutný obed alebo občerstvenie si pripravíte v kuchyni vybavenej chladničkou s mrazničkou, indukčnou varnou doskou, hriankovačom, elektrickou rúrou, mikrovlnnou rúrou, toastovačom, rýchlovarnou kanvicou, kávovarom a remoskou. Komfort hostí zabezpečujú dve kúpeľne s toaletou, sprchovacím kútom, umývadlom, uterákmi, stojanom na sušenie bielizne a papučami. V jednej z kúpeľní sa navyše nachádza práčka.

Každá chata disponuje štyrmi spálňami situovanými na poschodí. Dve zo spální sú vybavené manželskou posteľou a prístelkou formou výsuvného lôžka. V ďalších dvoch spálňach sa nachádza jedno samostatné lôžko a poschodová posteľ. Pre našich najmenších hostí je pripravená detská postieľka. Samozrejmosťou je WiFi pripojenie na internet. Niektoré izby sú navyše vybavené rádiom.

V areáli chaty strávite príjemný čas s kávičkou na terase vybavenej vonkajším posedením, relaxom na záhradnej hojdačke alebo si niečo chutné ugrilujete vo vonkajšom krbe. K dispozícii je tiež kotlík na varenie guľášu. Ak Vám zostane čas a energia, zahráte si futbal, šípky alebo tenis. Vaše ratolesti si užijú chvíle plné zábavy na detskom ihrisku s preliezačkami, trampolínou, pieskoviskom, šmýkačkou a hojdačkou. Svoje bicykle si môžete odložiť pod prístreškom chaty. Pre Vaše autá máme pripravených 8 parkovacích miest na oplotenom parkovisku monitorovanom kamerovým systémom.

Naplánujte si dovolenku v Tatrách. Z našej chaty sa vyberiete na výlet do Bachledovej doliny. Tu si užijete adrenalínovú jazdu na Bobovej dráhe, prejdete sa Chodníkom korunami stromov a vychutnáte si výhľad na okolie z Rozhľadne Bachledova dolina. Cyklisti si iste prídu na svoje v miestnom Bike park
Tešíme sa na Vás v Chate Martina

https://www.megaubytovanie.sk/chata-martina-zdiar

Meno:

Mario

Telefón:

094... zobraz číslo

Lokalita:Mapa059 55 Poprad

Videlo:

275 ľudí

Cena:

100 €
Užívateľ
Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa
ObľúbenéPridať do obľúbených
SpamOznačiť zlý inzerát
Chybná kategóraOznačiť chybnú kategóriu inzerátu
VytlačiťVytlačiť inzerát
FacebookZdieľajte na Facebooku
MailOdporučiť kamarátovi
PodobnéVyhľadať podobné inzeráty

Kontaktovať inzerenta e-mailom

Kontaktovať e-mailom môže iba overený užívateľ.
Overenie je zadarmo.

Vaše telefónne číslo *





©2024 Bazoš - Inzercia, bazár Ubytovanie
Pomoc, Otázky, Hodnotenie, Kontakt, Reklama, Podmienky, Ochrana údajov, RSS,

Inzeráty Služby celkom: 23892, za 24 hodín: 2979

Mapa kategórií, Najvyhľadávanejšie výrazy
Krajiny: Slovensko, Česká republika, Poľsko, Rakúsko